НАБУ взялося за елітні квартири головного прокурора АТО

НАБУ взялося за елітні квартири головного прокурора АТО

ЗМІ стверджують, що Кулик має квартиру на вулиці Жилянській в Києві / Фото: ukrmap.biz

ЗМІ повідомляли, що він разом із родичами у грудні придбав кілька квартир у Києві.

Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування за фактом придбання головним військовим прокурором сил АТО Костянтином Куликом дорогої нерухомості під час його роботи у військовій прокуратурі. Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит Радіо Свобода.

"Національним антикорупційним бюро України за вказаним Вами фактом розпочато досудове провадження за частиною другою cтaттi 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення)", – зазначено у листі.

У грудні видання "Донецька правда" повідомило, що головний військовий прокурор АТО Костянтин Кулик, а також його близькі родичі стали власниками кількох дорогих квартир у Києві.

Раніше про ці ж факти повідомив сержант військової служби правопорядку Краматорська Олександр Ружанський, якого судять за "хуліганство". Ружанський стверджує, що справу проти нього фабрикують через оприлюднений компромат на військового прокурора.

Сам Костянтин Кулик відмовився коментувати звинувачення телефоном, попросивши очікувати на офіційну відповідь від Генеральної прокуратури. 

Нагадаємо, Кулик очолив єдину військову прокуратуру сил АТО у серпніВін рік провів в АТО, будучи начальником управління військової прокуратури в зоні АТО, є кадровим військовим прокурором.

Повʼязані теми:

Наступна публікація