Надія Савченко припиняє голодування – сестра

Надія Савченко припиняє голодування – сестра

Фото: Getty Images

Віра зустрілась із президентом.

Українська льотчиця Надія Савченко припиняє голодування. Про це ТСН повідомила сестра льотчиці Віра Савченко після зустрічі із президентом України Петром Порошенком.

Сьогодні Віра та мама льотчиці Марія Іванівна зустрілись з президентом у Адміністрації. В той час, коли родина перебувала у президента, до Надії Савченко у СІЗО Новочеркаська зайшли українські консули. Таким чином Надії вдалось поспілкуватись із Порошенком.

У Адміністрації президента підтвердили інформацію, що Савченко припиняє голодувати після розмови із головою держави. Сам президент повідомив у соцмережах, що поговорив із льотчицею.

Водночас, прес-служба президента повідомляє, що Савченко дала згоду припинити голодування тимчасово.

Раніше президент України Петро Порошенко розповів, що обговорив алгоритм повернення українки із російським президентом Володимиром Путіним, і їм вдалось досягти домовленостей.

Нагадаємо, що засуджена у Росії до 22 років колонії українка Надія Савченко розглядається як єдиний варіант обміну на затриманих російських спецпризначенців Олександра Александрова і Євгєнія Єрофєєва.

Зазначимо, що російські військові Олександр Александров і Євген Єрофеєв визнані винними у вчиненні низки кримінальних злочинів на території України. Їх  засуджено до 14 років із конфіскацією майна. Адвокати ГРУвців повідомили, що оскаржувати вирок не будуть.

Савченко припинила голодування після телефонної розмови з мамою і Порошенком

Савченко припинила голодування після телефонної розмови з мамою і Порошенком

Повʼязані теми:

Наступна публікація