Нардеп Береза повідомив про зникнення судді Чауса

Нардеп Береза повідомив про зникнення судді Чауса

Фото: УНІАН

Борислав Береза також висловив кілька припущень, де може перебувати суддя.

Скандальний суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус, якого 9 серпня спіймали на хабарі у $ 150 тисяч, утік. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Борислав Береза.

Нардеп Береза висловив кілька припущень, де може наразі перебувати суддя. За його словами, можливо Чаус переховується на території України. Крім того, він може переховуватися в анексованому Криму, що ускладнює його пошуки та затримання.

Також припускається, що Микола Чаус може перебувати у Білорусі або в Росії.

Нагадаємо, 9 серпня на хабарі у $ 150 тисяч спіймали суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса. Утім, це не перший скандал за його участі. Під час Революції Гідності він приймав рішення проти "Автомайдану", тому перебував у списку на люстрацію Мін'юсту, проте влада не поспішала його люструвати.

Микола Чаус відомий тим, що зняв з розшуку і заборонив проводити слідчі дії проти екс-регіонала Юрія Іванющенка, відомого під прізвиськом "Юра Єнакіївський". Крім того, Чаус з численними порушеннями процедури прийняв рішення про взяття під варту екс-лідера партії УКРОП Геннадія Корбана.

Повʼязані теми:

Наступна публікація