Нардеп Бублик назвав "Свободу" авторитарною і вийшов із партії

Нардеп Бублик назвав "Свободу" авторитарною і вийшов із партії

Нардеп Бублик назвав "Свободу" авторитарною і вийшов із партії

Бублик написав заяву про вихід із партії / Фото: УНІАН

Народний обранець написав заяву. 

Сьогодні, 25 грудня, народний депутат Юрій Бублик написав заяву про вихід із партії "Свобода". Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

Політик наголосив, що "Свобода" - авторитарна партія, а у місцевих осередках політсили часто відбуваються конфлікти.

"Свобода" не є демократичною партією, "Свобода" - авторитарна партія. Як наслідок - керівників місцевих організацій обирають не члени партії, їх призначає голова партії за поданням місцевого вищестоящого керівництва. Таким чином, керівництво партії вимушене постійно балансувати між авторитаризмом та здоровим глуздом, щоб вберегти партійне членство в умовах постійної несправедливості. Як наслідок - системні конфлікти в місцевих свободівських організаціях", - йдеться у повідомленні народного обранця у Facebook.

При цьому, Бублик наголосив, що через недолугу кадрову політику "Свобода" вже втрачала рейтинги на Полтавщині.

"Ми ж це вже проходили в 2014 році, коли "Свобода" була при владі. Недолуга кадрова політика на Полтавщині призвела до втрати рейтингу "Свободи". А полтавці мені й до сьогодні штрикають в очі Махніцькими (Олег Махніцький, екс-глава ГПУ – Ред.). Ще декілька таких "перемог" і до Полтави хоч не повертайся.Тому, шановні полтавці, відсьогодні я припиняю своє членство у ВО "Свобода". Дістало!", - резюмував Бублик, опублікувавши фото заяви про вихід із партії.

 

ЗВЕРНЕННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ЮРІЯ БУБЛИКА ДО ГРОМАДИ ПОЛТАВЩИНИ ЩОДО ПРИПИНЕННЯ ЧЛЕНСТВА У ВО "СВОБОДА"Шановні...

Опубликовано Юрій Бубликом 25 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше із фракції БПП виключили нардепа Олега Барну через напад на прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Натомість сам народний обранець стверджував, що це він вийшов з фракції. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація