Нардеп Лещенко придбав елітне житло за акційною ціною

Нардеп Лещенко придбав елітне житло за акційною ціною

Фото: УНІАН

Нині такі квартири коштують майже на 100 тисяч доларів дорожче.

Новобудова, у якій придбав житло Лещенко / Фото: Українська правда
Стати сусідом нардепа Сергія Лещенка поки можливо – вільні квартири у будинку по вулиці Франка у Києві ще залишились, щоправда нині вони суттєво подорожчали. Про це ТСН дізналась, поспілкувавшись з представником власника квартир у будинку – девелоперської компанії, яка займається продажами.

Залишились у наявності й квартири такого ж метражу, як в нардепа, однак на менш престижних поверхах та не з таким краєвидом з вікна.

"На третьому поверсі – по 2 тисячі умовних одиниць (за метр). Була тимчасова акція, необхідна була термінова проплата. Тому зараз ціни 1600 за метр немає, є 2 тисячі. Квартири з гарним краєвидом з вікна розкупили дуже швидко", - повідомив представник власника.

Таким чином квартира площею у 192 кв м стане покупцеві у 384 тисячі доларів, а Лещенко придбав житло у перерахунку за 300 тисяч доларів.

Також ТСН повідомили, що будинок вже здано в експлуатацію, всі відповідні документи вже є, завершуються оздоблювальні та завершальні роботи, та власники вже можуть приступати до ремонтів. Щомісячні тарифи на елітне житло такі ж, як в усьому Києві.

"Тарифи там поки загальноміські. Немає жодних додаткових тарифів. Додатково можуть бути погоджені лише самими мешканцями – за охорону там, консьєржа. Але поки загальноміські", - розповів представник компанії.

Нагадаємо,  раніше журналіст Андрій Дзиндзя повідомив, що нардеп Сергій Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. Він опублікував копію відомості з держреєстру речових прав на нерухоме майно в якій вказано, що Лещенко купив квартиру площею 192 квадратних метри у серпні цього року. 

Своєю чергою, політик пояснив, що квартира була куплена за частину його заощаджень як співзасновника "Української правди", позику від засновника УП Олени Притули  та гроші його коханої – Анастасії Топольської.  Також нардеп закликав НАБУ перевірити операцію купівлі нерухомості. Тим часом ЗМІ опублікували дані про все майно Лещенка.

Нардепи вимагають перевірити законність купівлі квартири Сергієм Лещенком за 7 з половиною мільйонів

Нардепи вимагають перевірити законність купівлі квартири Сергієм Лещенком за 7 з половиною мільйонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація