Нардеп Рябчин відхрестився від роботи на Царьова

Нардеп Рябчин відхрестився від роботи на Царьова

Депутат сприйняв інформацію, мов чорний піар / Фото: УНІАН

Депутат має намір розібратися в ситуації після свого повернення з Німеччини.

Народний депутат Олексій Рябчин переконує, що ніколи не працював помічником колишнього нардепа Олега Царьова.

Про це він повідомив у Facebook.

"Повторю ще раз те, що я написав раніше - я в своєму житті жодного разу не зустрічав пана Царьова і тим більше не виконував функцій його помічника. Про діаметрально різні позиції і погляди у мене з ним навіть писати не хочеться", - зауважив Рябчин.

Він додав, що має намір розібратися в ситуації після свого повернення з Німеччини.

"Спочатку я сприйняв це повідомлення як чорний піар і не надав належного значення. Буду розбиратися, надішлю додаткові запити в апарат одразу після прильоту з Німеччини, куди вилітаю ввечері у складі делегації доповідати позицію українського парламенту колегам з Бундестагу", - написав нардеп.

Нагадаємо, що раніше тимчасовий голова політради УКРОПу Денис Борисенко заявив про те що ніколи не був помічником скандального екс-політика Олега Царьова. 

Додамо, що 23 січня "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" отримало нового керівника. Ним став голова секретаріату партії Денис Борисенко.  Натомість лідер партії Геннадій Корбан заявив, що не давав згоди на переобрання очільника політради УКРОПу.

Уважаемые Tanya Kozyreva и Dmytro Gnap. Повторю еще раз то, что я написал ранее - я в своей жизни ни разу не встречал ...

Posted by Alex Ryabchyn on Thursday, January 28, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація