Нардеп Савченко піде до Ради та зніме портрет зі своїм зображенням з трибуни

Нардеп Савченко піде до Ради та зніме портрет зі своїм зображенням з трибуни

Фото: УНІАН

Льотчиця збирається взятися до своїх посадових обов'язків.

Народний депутат Надія Савченко має твердий намір іти на своє робоче місце до Верховної Ради, про це Надія розповіла на своїй першій прес-конференції після звільнення з полону.

"Звичайно піду – це буде мій перший робочий день. Мені і так вже два роки прогули ставлять", - відповіла перший номер у списку "Батьківщини" на запитання журналістів.

Перше, що зробить, - це зніме з трибуни банер зі своїм обличчям і замінить його плакатом на підтримку тих, хто ще залишається у російському полоні.

З приводу того, чим займатиметься як нардеп, Надія бачить для себе два напрями роботи, на яких знається: це потреби армії та проблеми пенітенціарної системи. Зокрема, розбиратиметься з логістикою та постачанням забезпечення збройним силам.

Напередодні повідомлялося, що Савченко увійде до складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Також Надія повідомила про свою готовність стати президентом, якщо українці її оберуть.

Наступного ж дня після звільнення з полону Савченко з сестрою поїхала до комітетів Верховної Ради, де підтримала родичів полонених бойовиками військових.

Нагадаємо, що українську льотчицю Надію Савченко після 708 днів полону повернули на Батьківщину. Президентський борт приземлився в аеропорту "Бориспіль" 25 травня вдень. Колишню бранку РФ, яка вийшла з літака босоніж, зустрічав натовп журналістів та політики. Зокрема, з величезним букетом, від якого Савченко відмовилася, прибула Юлія Тимошенко.

До слова, родичам льотчиці – її сестрі та матері – ніхто не повідомив точного часу прибуття Надії. Вони були вимушені їхати до літовища своїм ходомПісля зустрічі із журналістами та гнівної промови на адресу нетактовних працівників пера, Савченко поїхала до Адміністрації Президента.

Там льотчиця подякувала військовим та українцям за те, що повернулася. Крім того, жінка вибачилася перед побратимами за те, що досі жива. Президент України, своєю чергою, за незламність волі та жертовність вручив Савченко орден "Золота Зірка".

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну - Савченко

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну  - Савченко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація