Нардеп стверджує, що смертельне ДТП влаштував таки губернатор Тернопільщини

Нардеп стверджує, що смертельне ДТП влаштував таки губернатор Тернопільщини

Деревляний каже, що ДТП скоїв все-таки губернатор Тернопільщини

За даними народного депутата БЮТ Василя Деревляного, у Toyota Land Cruiser, який врізався в таксі, дійсно був Валентин Хоптян.

У Toyota Land Cruiser, яка у Чемеровецькому районі Хмельниччини виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась із таксі, був голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян.

Про це розповів у коментарі ТСН народний депутат БЮТ, голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний.

"Через свої джерела від працівників ДАІ як Хмельницької області, так і Тернопільської - це дійсно правда, що в аварії по дорозі в Чемирівці джип губернатора Тернопільської області виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з Жигулем", - каже Деревляний.

"Дуже прикро, що на сьогоднішній день як прокуратура, так і всі інші державні органи стараються десь зняти цю інформацію з голови ОДА", - додав він.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що Toyota Land Cruiser, яка виїхала на зустрічну смугу, це службовий автомобіль губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна.

В результаті ДТП 27-річний водій таксі та його 54-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані. Ще один пасажир таксі від отриманих травм помер на місці події.

Водій автомобіля "Toyota" після вчинення ДТП з місця події зник. У МВС заявили, що Тернопільська ОДА орендувала авто, яке спричинило ДТП на Хмельниччині, але договір оренди було розірвано і його повернули. У губернатора Тернопільщини відхрестились від ДТП із смертельними наслідками.

Читайте також:

У губернатора Тернопільщини відхрестились від смертельного ДТП

Toyota-винуватиця ДТП вже не належить Тернопільській ОДА - МВС

Губернатор Тернопілля потрапив у ДТП, загинула людина

Тернопільському губернатору закидають смерть людини в ДТП

Тернопільському губернатору закидають смерть людини в ДТП

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація