Нардепа-радикала сфотографували в елітному будинку в оточенні охорони

Нардепа-радикала сфотографували в елітному будинку в оточенні охорони

Фото: ТСН.ua

Андрій Лозовий розповів, звідки взялися гроші на нерухомість у Києві.

Очевидці сфотографували народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового біля будинку в елітному житловому комплексі у Печерському районі Києва. Депутата супроводжувала охорона, яка зробила для Лозового "коридор", щоб він дістався з будинку до машини.

Ці кадри були показані в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1.

Народний обранець сказав, що у нього немає охорони у класичному розумінні цього слова, а є "товариші, бойові побратими, хтось із них час від часу зі мною після того, як було декілька нападів".

Лозовий розповів, що він живе у квартирі, яка належить його матері, і вона була куплена до того, як він став народним депутатом. На запитання, звідки у неї, лікаря-педіатра, гроші на елітну нерухомість, депутат відповів: "По-перше, у мене батько – підприємець, по-друге, була спадщина, по-третє, було продано майно у Рівному. Про це всі знають".

Народний обранець зазначив, що не задекларував цю квартиру, оскільки переїхав у неї у цьому році, а декларацію подавав за 2015 рік.

 

Нагадаємо, народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий задекларував 50 тис. доларів, 150 тис. євро і 800 тис. грн готівкою. За словами нардепа, він не тримає гроші у банках, тому що не вірить їм.

Лозового сфотографували у елітному будинку на Печерську у оточенні охорони

Лозового сфотографували у елітному будинку на Печерську у оточенні охорони

Повʼязані теми:

Наступна публікація