Насіров відхрестився від скандальних машин Клименка і розповів, на чому їздить

Насіров відхрестився від скандальних машин Клименка і розповів, на чому їздить

Насіров запевняє, що Лексуси ДФС не використовує

За словами голови ДФС, його служба цими авто не користується.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що його служба не користується дорогими автівками, які залишилися від колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Журналісти з'ясували, що дочірнє підприємство виробничо-комерційної фірми "Рута" купило три шестисоті Lexus і передало в безоплатне користування ДФС. Вартість кожного – один мільйон 384 тисячі гривень. Засновники "Рути", згідно розслідування, - три профспілкові організації працівників фіскальної служби. Купляли дорогі машини начебто за наказом колишнього Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, а їздять на них нині, за даними видання, Насіров та його заступник.

"Машини Клименка ніколи не були орендовані ДФС у ПП "Рута". У ДФС ці машини не використовуються", - заявив Насіров в коментарі ТСН.

Сам Насіров, за його словами, їздить не на скандальному Lexus, а на власному Range Rover. Крім того у нього та його родини є дві Toyota та ще кілька транспортних засобів, і всі – висвітлені у декларації.

Ще на початку серпня Насіров стверджував, що у травні місяці за машини Lexus була вперше сплачена ринкова вартість оренди.

Кореспондент ТСН Ольга Василевська

ДФС не користується машинами Клименка - Насіров

ДФС не користується машинами Клименка - Насіров

Повʼязані теми:

Наступна публікація