Найбагатша жінка Ради показала свій заміській маєток та похизувалася шубами

Найбагатша жінка Ради показала свій заміській маєток та похизувалася шубами

Калетник за традицією власноруч готує гостям борщ

Комуністка з капіталістичним минулим не приховує сімейне обійстя у Конча-Заспі.

Нардеп від КПУ Оксана Калетник, яка виявилася найбагатшою жінкою у Верховній Раді, показала ТСН.Особливе свій маєток у Конча-Заспі та розповіла, навіщо успішній комерсантці депутатський мандат.

Світська левиця проміняла бізнес на політику лише минулої осені. У 2012-му Калетник заробила 7 млн грн, які вказала у своїй декларації про доходи.

Вдома народна обраниця зустріла ТСН у шовковому халаті і балетках "Шанель".

"Шанель" – це не принципово. Просто вони більш довговічні. І у них зручно ходити по кам'яній підлозі", - запевнила Оксана.

У вітальні для журналістів комуністка власноруч застелила білу скатертину. Сама спекла яблука і наперед перепросила, що не зварила борщ. Калетник наголосила, що пригощати головною українською стравою для неї традиція, але цього разу не встигла через напружений графік.

Гостей Калетник пригостила тим, що їсть сама: сухофрукти, зелений чай та горіхи. На дієтах Оксана не сидить, але харчується тільки здоровою їжею і не п'є кави.

Читайте: Комуністка Калетник читає книги з індуїзму, а Янукович-молодший любить "просту й доступну мову"

За столом депутатка розповіла, навіщо їй після майже 20 років життя при капіталізмі знадобилися депутатський мандат та комуністичний партквиток.

"Я дуже добре розумію, що таке комуністична ідеологія. Основою ідеології комуністів є все таки - колективність і гуманність. І я реально розумію, пройшовши всі уроки в житті, що все до сьогоднішнього моменту - це для того, щоб навчитися безкорисливому служінню і безумовній любові", - запевняє Калетник.

Школа життя в сорокарічної мільйонерки була суворою. Вона встигла попрацювати і в рекламній агенції, і в юридичній фірмі, і в агенції нерухомості. Перший капітал нинішня комуністка заробила - на мешканцях київських комуналок, коли займалася відселенням.

Читайте: Комуністка Калетник у відвертому декольте розповіла, як пройшла до Ради

Тепер про життя у міській квартирі Оксана тільки згадує. Уже 17 років вона живе у заміському маєтку. Будинок вона спроектувала сама, а озеленення доручила батькові.

Зокрема, у маєтку Калетник є альтанка, де вона полюбляє приймати гостей круглий рік та співати з ними пісні, а також басейн, у якому майже не плаває. Водночас сауна у депутатки більш популярна: "Раз на тиждень - обов'язково. Дуже корисно для шкіри".

А у спортзал мільйонерка частіше заходить взимку, щоб вибрати одну з восьми шуб, які тут зберігаються.

Читайте: Парламентські модниці купують вишиванки за тисячу доларів і псують себе корсетами і піджаками

Тренується ж бізнесвумен в іншому місці. Оксана Калетник показала ТСН.Особливе свою таємну кімнату, де вона наодинці із собою займається йогою.

"Це місце, де я приходжу у рівновагу. Тут починається мій день, і тут закінчується", - каже комуністка.

У будинку разом з Оксаною буде жити її 19-річна дочка Ольга, яка нещодавно повернулася з Великобританії і збирається вступати до вишу.

Господаря для свого маєтку розлучена Оксана шукати поки не поспішає. Хоч у неї завжди перед очима гідний приклад для наслідування - родина двічі одруженого лідера КПУ Петра Симоненка.

"Пару Оксани и Петра Миколайовича я вважаю дуже світлою парою. Це люди, які дійсно є за своєю сутністю духовними. Таким людям хочеться допомагати, за ними йти", - запевнила Калетник.

Кореспондент ТСН Ганна Бока.

Оксана Калетник виявилася найбагатшою жінкою у ВР

Оксана Калетник виявилася найбагатшою жінкою у ВР

Повʼязані теми:

Наступна публікація