Найкращий "грим" Герман і трюк Барни у Раді. Журналісти роздали політикам свої "Оскари"

Найкращий "грим" Герман і трюк Барни у Раді. Журналісти роздали політикам свої "Оскари"

Герман дали "приз" за найкращий "грим"

"Нагороди" відомі високопосадовці отримали через гучні скандали та свою роботу. 

Після феєричної церемонії вручення кінопремії "Оскар" журналісти програми "Гроші" вирішили роздати символічні "статуетки" українським політикам та урядовцям.

"Найкраща постановка"

25 квітня минулого року. Спокійне засідання кабміну розбиває візит тоді ще міліції просто у залу нарад Кабінету міністрів. Колишнього голову ДСНС Сергія Бочковського звинувачували у відмиванні грошей, тотальній корупції і вивели за двері. Яценюк спостерігав за дійством, удаючи, що шокований цією виставою.  Примітно, що Сергій Бочковський вже на свободі - а його справу про корупційні діяння тихенько розвалюють у суді. Приз за найкращу постановку отримали правоохоронці. 

"Кращий трюк року"

Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна схопив Яценюка за пах просто під час промови в день звітування голови уряду і поволік далі від трибуни. Іницдент із політиком та урядовцем став "Найкращим трюком". 

Наступна номінація від програми "Гроші" - "Найкраща жіноча роль". І тут думки редакції розділилися.  Спершу журналісти  хотіли нагородити Юлію Тимошенко - за вміння геніально перевтілюватися з одного образу в інший. Та зрештою вирішили віддати премію "найвалютнішій" жінці України – Валерії Гонтаревій. Ніхто не вміє так переконувати українців у стабільності курсу валют, як вона. Пояснюючи коливання курсів, вона навіть читала вірші. 

Хто з українських чиновників заслуговує на Оскар більше, ніж Ді Капріо

Хто з українських чиновників заслуговує на Оскар більше, ніж Ді Капріо

Переможницею у номінації "Найкращий грим" одностайно стала  екс-регіоналка Ганна Герман, яка нещодавно з'явилася в ефірі одного з телеканалів зміненою до невпізнаваності. Користувачі соцмереж відгукнулися в'їдливими коментарями на адресу пластичних хірургів. Згодом сама політик заявила, що її обличчя набрякло від тривалого перельоту.

Найвидовищніша номінація цього року - "Найкращі спецефекти". Журналісти грошей віддали її активістам  громадської блокади Криму за справжній голлівудський екшн - повалення електроопор і відключення світла на цілому півострові. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація