Найєм склав із себе повноваження заступника голови фракції БПП

Найєм склав із себе повноваження заступника голови фракції БПП

Фото: УНІАН

Нардеп пояснив своє рішення вступом у нову партію. 

Народний депутат України Мустафа Найєм написав заяву про складання з себе повноважень заступника голови фракції БПП.

Про це він повідомив на свої сторінці у соцмережі Facebook.

За словами нардепа, рішення відмовитися від посади він прийняв, оскільки вступив у лави іншої партії.

"Кілька днів тому я прийняв важливе для себе рішення: написав заяву про вступ до політичної партії ДемАльянс. Хочу повідомити, що у зв'язку зі вступом до партії я написав заяву про складання з себе повноважень заступника голови фракції БПП. Вважаю некоректним залишатися на цій посаді, перебуваючи в лавах іншої партії. Докладно пояснювати в мільйонний раз, чому не виходжу з фракції, не стану. Ніякої практичної користі від цього немає - законодавство прописано таким чином, що самостійний вихід з фракції призведе до автоматичного позбавлення мандата і заміною наступним кандидатом за списком", - написав на своїй сторінці Найєм, зауваживши, до залишати фракції БПП наразі не планує. 

Нагадаємо, що раніше Мустафу Найєма називали одним з можливих облич реформаторів переформатованого "ДемАльянсу", на базі якого планують створити нову партію.

Відомо, що політична партія "Демократичний альянс" вирішила перезавантажитися. Очікується, що її ряди поповнять відомі нині молоді політики, в тому числі й діючі народні депутати. Можлива також зміна назви партії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація