НАЗК вирішило профінансувати діяльність чотирьох провідних партій

НАЗК вирішило профінансувати діяльність чотирьох провідних партій

Фото: УНІАН

Так, "Народний фронт" отримає понад 25 мільйонів.

Блок Петра Порошенка, "Самопоміч", "Народний фронт" і Радикальна партія Олега Ляшка отримають кошти на фінансування статутної діяльності. Таке рішення прийняло Національне агентство з питань запобігання корупції сьогодні на своєму засіданні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Національного агентства України з питань запобігання корупції Наталія Корчак.

Так, на фінансування статутної діяльності перерахованих партій підуть кошти у розмірі 25% від загального розміру щорічного державного фінансування.

"Таким чином, БПП отримає 24771,8 тис. грн, "Самопоміч" - 12461,65 тис. грн., "Народний фронт" - 25136,4 тис. грн, РПЛ - 8453,925 тис. грн", - написала Корчак.

Крім того, Наталія Корчак пояснила, що НАЗК не надало фінансування партіям "Батьківщина" та "Опозиційний блок" через відсутність певних необхідних документів.

"Партія "Батьківщина" не надала до Агентства своєї позиції щодо держфінансування (НАЗК не має ні офіційної відмови, ні згоди на отримання партією коштів). Партія "Опозиційний блок", попри публічну заяву про відмову від фінансування, так і не надала до Агентства заяву у паперовому вигляді", - констатувала вона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація