Непристойні жести Пашинського й "сидячий протест" Ляшка. Як сьогодні працюють депутати в Раді

Трибуну парламенту знов заблокували, а в залі була помічена депутатка з глибоким декольте й парламентар, який показував середній палець.

Сьогодні, 7 липня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій відкрив парламентське засідання при заблокованій трибуні і в оточенні депутатів у військовій формі.

Депутати від "БПП" і "Народного фронту" зібралися біля трибуни та президії, щоб завадити блокуванню роботи парламенту фракціями ВО "Батьківщина" та Радикальної партії, які вимагають вирішити питання про зниження тарифів на комунальні послуги для населення, а також створити ТСК з розслідування причетності до офшорів та корупції вищих посадових осіб держав.

У залі вирували справжні пристрасті: Ляшко, сидячи на підлозі в оточенні радикалів, активно обурювався, тиснув руку Юлії Тимошенко. Водночас нардеп Сергій Пашинський з депутатського крісла показував середній палець і язика (невідомо, кому він адресував ці жести).

Тим часом парламентарі, які брали участь в АТО заявили, що вважають злочином блокування трибуни Ради, коли в країні йде війна.

Своєю чергою Парубій заявив, що з боку фракцій "Батьківщини" та Радикальної партії є неготовність до будь-яких компромісів.

Як відбувалося сьогоднішнє засідання Верховної Ради

Як відбувалося сьогоднішнє засідання Верховної Ради

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація