Нісенітниця і хвора уява: "помаранчеве" оточення Ющенка коментує скандальні звинувачення Москаля

Нісенітниця і хвора уява: "помаранчеве" оточення Ющенка коментує скандальні звинувачення Москаля

Фото: УНІАН

Біля офісу "Нашої України" журналісти раптово наштовхнулися на регіонала.

Обвинувачені керівником Закарпаття Геннадієм Москалем в корупції колишні "помаранчеві" політики були скупі на коментарі. Очільник області заявив, що екс-президент Віктор Ющенко разом із главами його адміністрацій Віктором Балогою та Вірою Ульянченко здали владу Віктору Януковичу в обмін на мільярд доларів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Повторити оприлюднені в соцмережах твердження на камеру ТСН Генадій Москаль був не готовий. Телефон екс-губернатора Київщини Ульянченко увесь день не відповідав.

Першою відповіла прес-секретар Ющенка – Ірина Ванникова. ТСН вона надіслала СМС. "Не коментуємо хвору уяву скомпрометованих політиків", - заявила вона.

Геннадій Москаль звинуватив Віктора Ющенко у продажі влади

Геннадій Москаль звинуватив Віктора Ющенко у продажі влади

Кум і глава секретаріату президента Ющенка Віктор Балога відразу звернувся в Антикорупційне бюро. Політик попросив, аби там слова Москаля перевірили.

Нісенітницею заяву Москаля назвала дружина Ющенка Катерина. Її проект лікарні майбутнього Фонду "Україна-3000", який вона очолювала, закарпатський губернатор назвав аферою. Вона ж пише, що проект розвивається.

А от сам лідер помаранчевої революції і третій президент України жодної письмової відповіді на слова Геннадія Москаля досі не оприлюднив. ТСН поїхала шукати Ющенка до його будинку під Києвом. Там – лише охоронці. Кажуть – шеф у справах у столиці.

Київ, Спаська, 37. За часів помаранчевої революції цю будівлю знав чи не кожен свідомий киянин. Тут розташовувався штаб "Нашої України". Пізніше – президентський фонд Віктора Ющенка. Сьогодні будівля закрита, жодної таблички, а всередині охоронець каже, що ані Ющенка, ані представників "Нашої України" він тут давно не бачив.

За іншою адресою можливого розташування офісу партії "Наша Україна" журналісти зустріли екс-депутата від Партії Регіонів Владислава Лукьянова. Він, з'ясувалося, теж шукає Ющенка. "Ну, переговорити", - пояснив він.

Говорити про "чорну касу" своєї партії Лукьянов виявився не готовий. І не заходячи всередину будинку, пішов геть.

Помічник Ющенка телефоном повідомив, що у третього президента заплановано багато зустрічей, але пообіцяв організувати інтерв'ю. Але не сьогодні.

Окрім звинувачень Москаля, в цей день пролунали й інші. Зокрема про те, що Партія регіонів нелегально фінансувала "Нашу Україну" в другому півріччі 2012 року. Про це під час прес-конференції заявив нардеп від БПП Сергій Лещенко.

Кореспондент ТСН Мар'яна Бухан

Повʼязані теми:

Наступна публікація