Нова заступниця Саакашвілі не змогла відповісти на питання, з ким воює Україна

Нова заступниця Саакашвілі не змогла відповісти на питання, з ким воює Україна

Марія Гайдар ухилилася від відповіді на питання, з ким воює Україна. / Фото: twitter.com/JuMistress

Журналісти тричі ставили їй це питання.

Нова заступниця голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі росіянка Марія Гайдар не змогла відповісти на питання, з ким воює Україна.

Під час анонсування призначення Гайдар на зустрічі з представниками бізнес-кіл журналісти тричі ставили їй це питання, але новий заступник Саакашвілі ухилилась від відповіді.

Марія Гайдар в команді Саакашвілі буде займатися соціальною сферою. За словами голови Одеської ОДА, для призначення на посаду вона отримає українське громадянство.

Гайдар народилася у 1982 році, - російський політик, громадський діяч, журналіст радіо "Ехо Москви". Засновник і керівник Фонду соціальної допомоги та підтримки населення "Соціальний запит". Марія - дочка відомого російського державного і політичного діяча, економіста і доктора економічних наук Єгора Гайдара.

Зазначимо, що в жовтні 2014 року Марія Гайдар в інтерв'ю інформаційному порталу ЙОД розповіла про свою позицію по Криму. Вона сказала, що згодна з іншим опозиціонером Навальний, який заявив, що Крим за фактом належить Росії і цю проблему доведеться вирішувати саме російській владі.

"Крим зараз просто за фактом наш. Я абсолютно згодна з Навальним. Просто так його дійсно повернути неможливо. І це велика проблема для нас, яку потрібно буде вирішувати", - заявила Марія Гайдар.

"Можливо, проводити референдум — коли-небудь, через багато років. Всім треба буде шукати вихід з цієї ситуації. Відповідальність за пошук виходу, звичайно, лежить на Росії, тому що саме ми це все влаштували і організували. Я вважаю, що це не відповідало світовому праву, угодам і добросусідським відносинам, але це вже сталося. І Росія людей ось так просто назад не віддасть", - заявила заступник Саакашвілі.

Марія Гайдар - новий заступник Саакашвілі

Марія Гайдар - новий заступник Саакашвілі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація