Новий термін президента Путіна та хороші стосунки із США: Пєсков натякнув на найближчі плани Кремля

Новий термін президента Путіна та хороші стосунки із США: Пєсков натякнув на найближчі плани Кремля

Фото: Reuters

Але він не зміг однозначно відповісти, чи буде дозволено Олексію Навальному брати участь у виборах президента РФ в 2018 році.

Фото: Reuters
Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що РФ сподівається на хороші відносини з США.

Про це він заявив в інтерв'ю ВВС, повна версія якого вийде 21 січня.

"На жаль, ми не можемо вірити. Все, що ми можемо, так це виражати надію, ми хочемо хороших відносин з Америкою. Ми вважаємо, що ми не можемо вирішити безліч проблем в цьому світі і в нашому регіоні, які загрожують нашій країні, без співпраці з американцями. Ось чому нам конче потрібні добрі відносини з Вашингтоном, але, як то кажуть, для танго потрібні двоє. Ну а який буде підхід президента Трампа - це велике питання", - сказав він про майбутні стосунки із США під керівництом Дональда Трампа.

Пєсков знову відкинув причетність Кремля до кібератак в США під час передвиборної кампанії. За його словами, щодня на цифрові системи РФ відбуваються сотні і тисячі нападів, які ведуться з США, Німеччини, Великобританії.

Щодо майбутніх президентських виборів в Росії, то Пєсков дав зрозуміти, що Путін піде на новий термін. Він не зміг однозначно відповісти на питання журналіста, чи буде дозволено Олексію Навальному брати участь у виборах президента РФ в 2018 році.

"Гарантувати або не гарантувати це може тільки наш голова Центральної виборчої комісії. Так що я не маю права робити такого роду заяви", - резюмував Пєсков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація