Новий уряд "відчуває градус у суспільстві" та занурюється в роботу

Новий уряд "відчуває градус у суспільстві" та занурюється в роботу

В уряді багато нових облич / Фото: ТСН.ua

Так міністри характеризуються уже перші години праці на новому місці.

Напередодні вечором після призначення складу нового Кабінету міністрів відбулася робоча нарада уряду Володимира Гройсмана. Вона тривала півтори години, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Документальних рішень не ухвалювалося. Учасники твердять, що це була швидше розробка дорожньої карти діяльності КМУ. Нарада пройшла в спокійній атмосфері. Міністри задоволені настроями та планами нового Кабміну.

В будинку уряду завершилася робоча нарада нового уряду

В будинку уряду завершилася робоча нарада нового уряду

"Будемо продовжувати цю роботу. Міністри повинні зайти в свої робочі кабінети, оцінити ситуацію", - заявив міністр аграрної політики Тарас Кутовий .

"Поки що визначаємо задачі, що пріоритетне. Домовилися, по яким речам будемо проводити нагальні наради. Домовилися провести роботу про розподілу повноважень", - доповнила віце-прем'єр-міністр з європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцанзде.

Міністр культури Євген Нищук висловився ще відвертіше. "У суспільстві цей градус відчувається. Ніякого свята, ніяких переможних – що нас тут вибрали міністрами. Серйозна відповідальність, всі занурюються в роботу", - наголосив він.

14_4_new_kab_13

Уряд працюватиме всі ближчі дні. У п'ятницю готується відбути свою годину звіту перед депутатами. Про детальні плани реформ нові міністри воліють нічого не казати.

"Зараз не той час, щоб на ходу все розказувати", - пояснив міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Керівнику важлива структура. Наскільки вона ефективна. Якщо ця структура підпадатиме під можливості реалізації програм, то вона не зміниться. Якщо ні – буде нова", - пояснив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

Як уже повідомлялося, минулого дня і вечора Гройсман обдзвонював закордонних політиків і просив їх долучися до допомоги Україні.

Кореспондент ТСН Олександр Романюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація