Нового голову "Укравтодору" жорстоко побили у власному кабінеті

Нового голову "Укравтодору" жорстоко побили у власному кабінеті

Нового голову "Укравтодору" жорстоко побили

На міністра напали підрядники.

У четвер, 24 грудня, голова компанії-підрядника і двоє його підручних силою вдерлися в кабінет нового голови Укравтодору Андрія Батищева і напали на нього.

Про це у своєму Фейсбуці повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

"Справа в тому, що нещодавно вони спробували залякати новопризначеного голову Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, оскільки той відмовився приймати у компанії роботу без перевірки, адже і обсяги робіт виглядали завищеними, і до якості їх виконання виникли питання. Тож "сумлінний підрядник" вирішив зайти "згори", - зазначив він.

"На щастя, Андрій був в кабінеті не сам і з допомогою колег вдалося відбитися від нападників, які одразу після цього втекли. В Укравтодорі залишилося відео, на якому вони тікають від охорони", - пише Пивоварський.

За його словами, заяву в правоохоронні органи вже написано, закривавлений одяг передано як речовий доказ. "Ми чекаємо від слідства швидких і рішучих дій", - додав міністр.

 

Це шок. Важко повірити, що волонтери, які готові безкоштовно працювати, щоб Україна мала інше, світле майбутнє, і люди, ...

Posted by Андрій Пивоварський - Andrii Pyvovarskyi on Thursday, December 24, 2015

Повʼязані теми:

Наступна публікація