"Няш-мяш" прогулялася Сімферополем з іконою Миколи II

"Няш-мяш" прогулялася Сімферополем з іконою Миколи II

"Няш-мяш" прогулялася Сімферополем з іконою Миколи II

"Безсмертний полк": у Поклонської "помер" Микола II.

"Прокурор" Криму Наталія Поклонська вийшла на акцію "Безсмертний полк" в Сімферополі з іконою царя Миколи II, яку привезли на півострів з Москви.

Поклонська пояснила, що таким чином вона виконала прохання ветерана.

Хода в Сімферополі завершився покладанням квітів до Могили Невідомого солдата.

"Безсмертний полк" — громадська акція, яка проводиться в РФ. Її учасники йдуть колоною і тримають в руках транспаранти з портретами своїх родичів, які брали участь у Другій світовій війні.

Нагадаємо, що раніше в Мережі з'явився кліп за участю "прокурора" Поклонської, знятий на місці концтабору.

Відеокліп на пісню "Від героїв минулих часів" з фільму "Офіцери" за участю "прокурора" Криму Наталії Поклонської опублікований на її Youtube-каналі.

В описі до відео йдеться, що ідея створення ролика належить самій Поклонській.

Нагадаємо, "прокурор Криму" Наталя Поклонська посіла третє місце в рейтингу добробуту прокурорів анексованого півострова. У минулому році вона заробила 2,3 мільйона рублів. А це на 400 тисяч рублів більше, ніж у 2014 році. Поклонська, зокрема, володіє квартирою площею 116 квадратних метрів, де живе разом з неповнолітньою донькою. Автомобілів вона не задекларувала. "Заступник" Поклонської Андрій Фомін заробив 2,4 мільйона рублів, а перше місце за величиною доходів зайняв "прокурор міста Алушта" Сергій Бродський з трьома мільйонами рублів заробітку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація