Обама не мріє про третій термін президентства

Обама не мріє про третій термін президентства

Обама впевнений, що життя в США стала набагато краще / Фото: Reuters

Глава американської держави заявив, що робота забирає багато часу.

Президент Сполучених штатів Америки Барак Обама заявив, що не став би втретє брати участь у виборах на посаду президента, навіть якщо б у нього була така можливість.

За словами Обами, Білий дім повинен постійно оновлюватися "новою енергією і новими ідеями". Президент США також зазначив, що його робота забирає багато часу від сімейного життя.

Обама додав, що не прагне до продовження свого президентства, тому що впевнений, що життя в США стало набагато кращим, відколи він вперше став президентом.

Президентський термін Барака Обами закінчується в листопаді 2016 року. Обама був вперше обраний на посаду президента в 2009 році і став першим афроамериканцем-президентом США, а на другий термін — у 2012.

Зараз в президентській кампанії від Демократичної партії бере участь дружина колишнього американського президента Білла Клінтона і колишній держсекретар США Гіларі Клінтон. Американські президентські вибори відбудуться 8 листопада 2016 року. Хілларі Клінтон називають одним з найпопулярніших претендентів на найвищу посаду.

Нагадаємо, що президентська кампанія в США почалася для Гіларі Клінтон зі скандалів.

Перш за все, скандал виник щодо фінансування кампанії Клінтон. Другий скандал - видали книгу, в якій працівники Білого дому згадують подробиці подій того часу, коли чоловік Гіларі, екс-президент США Білл Клінтон потрапив у пікантний скандал з Монікою Левінські і коли його подружню зраду обговорював весь світ.

Незважаючи на цей болючий витік інформації, Клінтон вперто рухається вперед у виборчих перегонах.

Барак Обама спантеличив світ словами про Україну та Росію під час своєї промови перед Конгресом

Барак Обама спантеличив світ словами про Україну та Росію під час своєї промови перед Конгресом

Повʼязані теми:

Наступна публікація