Обама заявив, що його дружина не буде балотуватися у президенти

Обама заявив, що його дружина не буде балотуватися у президенти

Американські президентські вибори відбудуться 8 листопада 2016 року / Фото: Білий дім

Обама додав, що він пишається тим, що зробила його дружина, будучи першою леді США.

Президент США Барак Обама запевнив американську громадськість, що його дружина Мішель не буде балотуватися на пост глави держави.

Про це повідомляє The Washington Times.

"У житті є три незмінні речі: смерть, податки і те, що Мішель не буде брати участь у президентських перегонах", — заявив глава Білого дому.

При цьому Обама додав, що він пишається тим, що зробила його дружина, будучи першою леді США.

Зараз в президентській кампанії від Демократичної партії бере участь дружина колишнього американського президента Білла Клінтона і колишній держсекретар США Гіларі Клінтон. Американські президентські вибори відбудуться 8 листопада 2016 року. Гіларі Клінтон називають одним з найпопулярніших претендентів на найвищу посаду.

Нагадаємо, що президентська кампанія у США розпочалася для Гілларі Клінтон зі скандалів.

Перш за все, скандал виник щодо фінансування кампанії Клінтон. Другий скандал – видали книгу, в якій працівники Білого дому згадують подробиці подій того часу, коли чоловік Гілларі тодішній президент США Білл Клінтон потрапив у пікантний скандал із Монікою Левінскі і коли його подружню зраду обговорював увесь світ.

Попри цей болісний витік інформації, Клінтон вперто рухається вперед у виборчому турі. Її команда - одна з найкращих в історії американських президентських перегонів ХХІ століття

Повʼязані теми:

Наступна публікація