Ображений Пашинський вирішив притягнути до відповідальності суддю Печерського суду

Ображений Пашинський вирішив притягнути до відповідальності суддю Печерського суду

Фото: УНІАН

Нардепові не сподобалося відхилення його позову супроти колег.

Притягнути до відповідальності суддю Печерського суду вимагатиме народний депутат Сергій Пашинський. Усе тому, що в Печерській феміді відхилили його позов проти колег – народних депутатів Дмитра Добродомова та Сергія Соболєва, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вони раніше заявили про причетність Пашинського до розкрадання нафтопродуктів Сергія Курченка. За їхніми даними, влітку 2014 року державне підприємство за заниженими цінами реалізовувало нафтопродукти олігарха компанії бізнес-партнера Пашинського та ще й без грошей, бо платіж відтерміновувався на два роки. Частину нафтопродуктів взагалі вивезли, як таку, що зіпсувалася. Державі завдано збитків на понад 200 мільйонів гривень. Наразі цю справу СБУ передала до НАБУ.

"Звичайно, я буду подавати апеляцію! Я ще раз хочу звернути увагу, що цю тему підняв такий собі депутат Онищенко. Це насправді нафтопродукти Курченка були передані державному підприємству для реалізації, і всі документи я приніс в антикорупційний комітет", - заявив Пашинський. "Апеляція – це його право. Але мене насторожує, що він каже, що буде притягувати суддю до відповідальності за це. Такі погрози є щонайменше тиском на суддів. І це неправильно. Процес був відкритим і, більше того, Пашинський за рік жодного разу не з'явився на засідання цього суду", - прокоментував слова колеги Добродомов.

Тим часом у мережі з'явився повний список підозрюваних у так званій "газовій справі" згаданого Пашинським нардепа Олександра Онищенка. Статті, які інкримінуються депутату, передбачають покарання від 7 до 12 років ув'язнення.

Нардеп Пашинський вимагатиме притягнути до відповідальності суддю Печерського суду

Нардеп Пашинський вимагатиме притягнути до відповідальності суддю Печерського суду

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Обвал глобального ринку
Наступна публікація