Одеський депутат вийшов на волю за 8 мільйонів гривень

Одеський депутат вийшов на волю за 8 мільйонів гривень

Фото: dpsu.gov.ua

Екс-заступник керівника ОДА вніс визначеного розміру заставу.

Колишній перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації та депутат Одеської міської ради від "Опозиційного блоку" Олександр Орлов вийшов на волю. Він був випущений з-під варти вечором у четвер, повідомляє УНІАН.

За словами адвоката підозрюваного Ірини Носкіної, Орлову було пред'явлено ще одне звинувачення в підозрі скоєння іншого злочину. "Обласна прокуратура знову звертається до суду з клопотанням про зміну йому запобіжного заходу із застави на утримання під вартою. Нас знову викликали на допит, і в подальшому це буде розгляд нового клопотання в Приморському суді Одеси про зміну запобіжного заходу. Звинувачують Олександра Орлова тепер за ст. 340 Кримінального кодексу "незаконне перешкоджання проведенню мітингів із застосуванням фізичного насильства", - зазначила Носкіна. Допит призначено на 30 вересня.

Раніше Орлову висунули підозру в організації масових заворушень 19 лютого 2014 року. Тоді на журналістів і представників Євромайдану напали невідомі з палицями. Побиття сталося просто під будівлею обладміністрації. Підозрюваному визначили заставу в сумі понад 8 млн грн. Прокуратура вважає, що чиновник повинен залишатися під вартою без права внесення застави.

Під одеським апеляційним судом побилися прихильники Опозиційного блоку й місцеві патріоти

Під одеським апеляційним судом побилися прихильники Опозиційного блоку й місцеві патріоти

Повʼязані теми:

Наступна публікація