Одеську ОДА очолила екс-заступниця Саакашвілі

Одеську ОДА очолила екс-заступниця Саакашвілі

Одеську ОДА очолила екс-заступниця Саакашвілі

Фото: facebook.com/solomiia.bobrovska

Бобровська виконуватиме обов'язки голови ОДА до грудня.

Тимчасовим виконувачем обов'язків глави Одеської ОДА, після того як Міхеіл Саакашвілі подав у відставку, стала Соломія Бобровська.

Про це вона заявила під час брифінгу, пише "Укрінформ".

"Поки не відбулося призначення нового керівника облдержадміністрації я тимчасово здійснюватиму керівництво ОДА", - наголосила Бобровська, яка досі обіймала посаду заступниці глави ОДА.

Водночас вона зазначила, що працюватиме на новій посаді до грудня, доки завершиться відбірковий конкурс.

"Доводимо до кінця розпочаті проекти, готуємо область до зими, плануємо бюджет. Але я входжу до команди Міхеіла Саакашвілі і теж подам у відставку після офіційного призначення нового керівництва", - запевнила Бобровська.

Окремо т.в.о. голови ОДА розповіла, що збирається "узяти участь у новому політичному проекті Саакашвілі".

Нагадаємо,  7 листопада, Саакашвілі оголосив про свою відставку. Він наголосив, що президент України Петро Порошенко не дотримується своїх обіцянок, а Адміністрація президента просуває на місця голів районних адміністрацій старих корупціонерів.  Саакашвілі не збирається їхати з Одеси через "свої справи".

В Адміністрації президента України Петра Порошенка обговорюють кілька кандидатур на посаду голови Одеської області опісля відставки Саакашвілі. Обговорюється можливість призначення когось з колишніх голів Одеської ОДА. Також на Банковій обговорюють кандидутуру Анатолія Урбанського, який очолює Одеську обласну раду і є членом партії БПП. Ще одна можлива кандидатура – перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук. 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вже заявив, що візьме під особистий контроль ситуацію на Одещині після відставки  Саакашвілі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація