Одного з керівників "Свободи" посадили під цілодобовий домашній арешт

Одного з керівників "Свободи" посадили під цілодобовий домашній арешт

Суд ухвалив застосувати запобіжний захід для голови Київської облорганізації "Свободи" / Фото: ВО "Свобода"

Ігоря Сабія підозрюють у заворушеннях під Радою 31 серпня.

Печерський районний суд Києва ухвалив застосувати запобіжний захід для голови Київської обласної організації партії ВО "Свобода" Ігоря Сабія - він має перебувати під цілодобовим домашнім арештом.

Про це повідомив у Facebook голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ігор Сабій, голова Київської обласної "Свободи", перший номер в списку до Київоблради отримав цілодобовий !!! домашній арешт. Влада намагається паралізувати передвиборчу діяльність "Свободи", - написав він.

Ігор Сабій, голова Київської обласної "Свободи", перший номер в списку до Київоблради отримав цілодобовий !!! домашній а...

Posted by Олег Тягнибок on Tuesday, October 6, 2015

Нагадаємо, раніше міліція вручила повідомлення про підозру главі Київської обласної організації партії ВО "Свобода" Ігорю Сабію у справі про сутички під Верховною Радою 31 серпня.

31 серпня під Верховною Радою України розпочалася масова бійка, яку, за словами очевидців, розпочали активісти з символікою партії "Свобода", які розпилювали газ у бік міліціонерів.

Потім демонстранти перетворили мольберти з портретами загиблих бійців АТО на кийки, якими били представників Нацгвардії. З натовпу протестувальників полетіла граната, що покалічила більше сотні правоохоронців та вбила чотирьох бійців Нацгвардії.

У МВС оголосили про наміри допитати Олега Тягнибока (лідер ВО "Свобода"), Юрія Сиротюка (учасник об'єднання), Ігоря Швайку (глава Харківської філії ВО), Сергія Бойка (активіст ВО "Свобода") та Ігоря Сабія (активіст ВО "Свобода") в рамках вказаної справи. 

Екс-депутат від ВО "Свобода" Юрій Сиротюк зараз перебуває під вартою

5 жовтня Печерський суд арештував "свободівців" Костянтина Васильця та Олександра Станкова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація