Однокамерник Януковича заявив, що той був "гидкою" людиною і у в'язниці його не поважали

Однокамерник Януковича заявив, що той був "гидкою" людиною і у в'язниці його не поважали

Януковича не поважали у в’язниці / Фото: el Librepensador

Екс-президент-утікач був хуліганом і членом кримінального угрупування.

Колишнього президента України Віктора Януковича не поважали навіть у в'язниці, а його сусід по камері вважав його "гидкою людиною", йдеться в сюжеті програми "Українські сенсації".

Янукович у роки своєї юності зв'язався з кримінальним угрупування "Пивновка", що була названа на честь району, в якому жив майбутній президент. Місцеві жителі рідного для утікача міста Єнакієве кажуть, що екс-президент був хуліганом, однак його протиправні дії швидко викрила міліція і його кинули за ґрати.

Українські сенсації: Сім'я та її бізнес

Українські сенсації: Сім'я та її бізнес

В 1967 році ще неповнолітнього Януковича визнали винними у розбоях та пограбуванні та відправили до дитячої колонії. Звільнили його достроково – у 1969, а ще за рік його кинули за ґрати вдруге вже за побиття. За фабулою кримінальної справи, екс-президент нібито влаштував криваву бійню біля пивного кіоску. Втім, обидві судимості з нього швидко зняли.

У 2005 році прокуратура Донеччини відкрила проти Януковича кримінальну справу за підробку документів, за якими анулювали судимості екс-президента, однак справа і досі залишається відкритою. Документи, які допомогли "відбілити" біографію екс-президента, загадково зникли.

Микола Московченко, який був однокамерником Януковича ще за його дитинства стверджує, що у в'язниці екс-президента поважали лише в адміністрації. Інший "сусід" Януковича по камері вже у Єнакіївській в'язниці, стверджує, що він був гидкою людиною.

"Це - гидка людина, гидка. Це - не мужик", - заявив чоловік, який "сидів" з Януковичем під час його другого строку.

Нагадаємо, раніше Чорновіл розповів про аферу з "яєчним замахом" на Януковича

Повʼязані теми:

Наступна публікація