Скандальний нардеп Онищенко не поїде на Олімпійські ігри та розірвав з кінним спортом

Скандальний нардеп Онищенко не поїде на Олімпійські ігри та розірвав з кінним спортом

Скандальний нардеп Онищенко не поїде на Олімпійські ігри та розірвав з кінним спортом

Фото: Остров

Опальний депутат планує шукати захисту від українського правосуддя в Лондоні.

Скандальний нардеп Олександр Онищенко йде з кінного спорту. Про це він заявив із передмістя Відня, де опинився в той час, коли Верховна Рада дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності та позбавила депутатського імунітету, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На австрійській "Лейк Арені" протягом п'яти днів триватимуть змагання з кінного спорту. У перший день заїздів команду мільйонера Онищенка представляє жокей Аліса Данилова. На арену вона вийде на конях, власником яких є нардеп. Ці змагання для політика можуть стати останніми. Після Відня він має намір взяти курс на Лондон. Це – замість участі в Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро.

Міністр молоді та спорту України після сьогоднішнього рішення парламенту заявив, що Онищенка у складі національної збірної не буде. "Людина, звинувачена в таких масштабах корупції, не може представляти українську національну збірну у Бразилії, і моя позиція була зрозуміла", - пояснив Жданов.

Рішення ВР зламало плани Онищенка щодо участі в Олімпіаді

Рішення ВР зламало плани Онищенка щодо участі в Олімпіаді

Участь у серпневій Олімпіаді була мрією Онищенка – каже нардеп та олімпійський чемпіон з плавання Денис Силантьєв. "У нього дійсно була мета, мрія – не просто брати участь, а вигравати Олімпійські ігри. Для багатьох людей, у тому числі й для мене, це мета життя. Так, як і для нього", - розповів депутат.

Напередодні мережею ширилась фотографія нардепа нібито з Москви. На ній він у компанії російської телеведучої Вікторії Боні та "Міс Росія-2015". Під фото вказано, що вони з Онищенком разом дивляться футбольний матч Франція-Ісландія. Подруга мільйонера в коментарі повідомила, що це архівне фото, Онищенка вона не бачила, а його розміщення було невдалим жартом. "Насправді це стара фотографія. Я просто її так підписала. Я, скажімо так, пожартувала", - сказала Боня.

Ще минулого тижня нардеп запевняв журналістів, що буде законослухняним і обіцяв прибути в українське СІЗО у разі потреби. "Нехай у в'язниці виділять місце, де можна тренуватись, і більше я нічого не прошу", - говорив він. В останньому сьогоднішньому заїзді в Австрії кінь Онищенка прийшов 21-м з 35-ти.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація