Опубліковано відео бійки Кужель та Тетерука

Опубліковано відео бійки Кужель та Тетерука

Сутички сталися у кулуарах / Фото: YouTube/Всякая всячина

Штовханина відбулася у кулуарах парламенту.

В Інтернеті опублікували відео бійки між народними депутатом "Народного фронту" Андрій Тетерука та його парламентської колеги з "Батьківщини" Олександри Кужель.

Два записи із кулуарів парламенту оприлюднив народний обранець та радник глави МВС Антон Геращенко. 

"На одному з них видно, як депутати фракції "Батьківщина" та Олександра Кужель виходять з приймальні спікера Володимира Гройсмана і йдуть коридором. Потім, мабуть після висловлювань Андрія Тетерука на адресу Олександри Кужель, вона розвернулася та пішла у бік нардепа. Після чого на іншому відеозаписі видно частину вже розпочатої сутички і подальші дії депутатів "Батьківщини" щодо Андрія Тетерука", - йдеться у повідомленні народного обранця.

При цьому, самого моменту із ударом пляшкою на відео не видно. Однак в камеру потрапили кадри того, як народні обранці з'ясовували стосунки. Після цього Кужель потерла голову, а депутати кинулися до Тетерука.

"У мене після спілкування з обома сторонами конфлікту не залишається сумнівів, що причиною конфлікту були неприязні стосунки і словесні образи на адресу один одного, після чого почалося зіткнення із застосуванням фізичної сили", - написав Геращенко, додавши, що правоохоронці мають провести ретельне розслідування інциденту. 

 

Часть 1. Вчера в Верховной Раде произошёл прискорбный инцидент с участием народных депутатов Александры Кужель и Андре...

Posted by Антон Геращенко on 6 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 5 листопада, прес-служба ВО "Батьківщина" повідомила, що заступник керівника фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Андрій Тетерук вдарив по голові скляною пляшкою нардепа від "Батьківщини" Олександру Кужель. Інший нардеп Антон Геращенко повідомив, що перед тим, як отримати удар по голові,  Кужель спробувала вдарити сумкою Тетерука.

У "Батьківщині" заявили, що бойкотуватимуть засідання парламенту, доки Тетерука не покарають.  6 листопада з трибуни праламенту жінки-депутати вимагали від політика скласти мандат

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація