Озброєні молодики трощать установи і кажуть, що прийшли від Чорновол

Озброєні молодики трощать установи і кажуть, що прийшли від Чорновол

Озброєні молодики трощать установи і кажуть, що прийшли від Чорновол

Антикорупційного комітету ще формально не існує, однак озброєні молодчики почали обшукувати різні установи.

За енергійність і незламність нова влада віддала журналістці Тетяні Чорновол комітет з антикорупційної діяльності.

Формально комітет ще не існує, однак в Україні вже почали ходити люди в масках і зі зброєю. Вони обшуковують різні установи. А на запитання, хто вони такі, кажуть: ми від Тетяни Чорновол.

Як йдеться в програмі ТСН.Марафон, група озброєних молодиків зі зброєю обшукали базу відпочинку Українського товариства глухих в Пущі-Водиці. В гаражі вони знайшли бронежилети і коробку гірчиці без марки і терміну придатності.

Озброєні молодики "від Чорновол" трощать установи і нападають на журналістів

Озброєні молодики "від Чорновол" трощать установи і нападають на журналістів

Після цього директорку бази відпочинку звинуватили у тому, що вона дозволила тут жити бійцям Беркуту, які розстрілювали Майдан.

18-го березня в центрі Києва ще одна група озброєних хлопців увірвалася і розтрощила офіс Державної комісії будівництва і архітектури.

Державного органу з назвою "Антикорупційне бюро", в Україні - принаймні поки що - не існує. Є кілька незалежних одна від одної громадських організацій. Ще до призначення Чорновол уповноваженою з питань корупції, депутати прогнозували, що її відомство боротиметься і з рейдерами.

Колишній міністр Євген Червоненко себе рейдером не вважає. Свій власний гелікоптер він безкоштовно дав медикам для швидкого порятунку людей.

"Гелікоптер рятує людей. Але тепер ми не знаємо, чи ми можемо на ньому літати. Тому що там може бути і пісок в баках. Все що завгодно може бути", - скаржиться Червоненко після візиту хлопців "від Чорновол".

Сама Чорновол пояснила, що шукає гелікоптери, якими тікали з Києва соратники Януковича.

"Цей вертоліт буде арештований в рамках кримінальної справи про масове вбивство. Бо на цьому вертольоті 21 числа о другій годині покидали Київ такі особи, як Генпрокурор Пшонка, як один син Януковича", - каже Чорновол.

Жодного публічного звіту про діяльність уповноваженої з протидії корупції Україна поки що не почула.

Нагадаємо, що серед погромників Держархбудінспекції засвітився автомайданівець Андрій Дзиндзя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація