П'ять співробітників прокуратури Одеської області притягнуто до дисциплінарної відповідальності - Сакварелідзе

П'ять співробітників прокуратури Одеської області притягнуто до дисциплінарної відповідальності - Сакварелідзе

Співробітники сприяли наданню незаконних привілеїв підприємствам.

За результатами проведеної службової перевірки до дисциплінарної відповідальності притягнули п'ятьох співробітників прокуратури Одеської області, а саме - начальника одного з відділів, колишнього начальника відділу з нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби, двох прокурорів і слідчих.

Про це у Facebook повідомив заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе.

"У ході перевірки підтвердилася інформація про те, що ці співробітники сприяли наданню незаконних привілеїв підприємствам групи "А". Йдеться про блокування розгляду справ у судах шляхом їх безпідставного вилучення. У зв'язку з цим, дав вказівку провести відповідні кадрові зміни у відділі нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби. Відповідно, ні один з них у нас більше не працює", - додав він у соціальній мережі.

Нагадаємо, що раніше завершився перший конкурс рядових антикорупційних прокурорів, за результатами якого заповнені 12 з 30 вакансій на ці посади.

У грудні минулого року Антикорупційний прокурор Назар Холодницький розповів про своїх перше рішення на новому посту. За його словами, конкурс розпочався з 30 рядових посад прокурорів і процесуальних керівників, а також 3 прокурорів аналітично-статистичного відділу.

Також Холодницький спрогнозував, коли запрацює Антикорупційна прокуратура. На його думку, це має відбутися на початку лютого.

П'ЯТЬ СПІВРОБІТНИКІВ ПРОКУРАТУРИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРИТЯГНУТО ДО ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ОТВЕТСТВЕННОСТИПо результатами проведеної сл...

Posted by Davit Sakvarelidze on Monday, February 8, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація