Партія "Відродження" братиме участь у місцевих виборах Вибори

Партія "Відродження" братиме участь у місцевих виборах

Фото: vidrodzhennya.org.ua

На з'їзді делегати ухвалили рішення про участь політичної сили у виборах.

Сьогодні, 5 вересня, відбувся VI позачерговий з'їзд політичної партії "Відродження". Делегати ухвалили рішення про участь політичної сили у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

"Ми бачимо втрачені надії на соціальну справедливість, проїдання кредитів і не бачимо жодної ефективної реформи. Ми розуміємо, що треба підніматися – треба відроджувати економіку, соціальний захист і надію людей на своє майбутнє", – наголосив під час виступу голова політичної партії "Відродження"Віктор Бондар.

Він також заявив, що 24 роки незалежності України засвідчили: побудувати сильну державу із центру – неможливо.

"Київ завжди буде намагатись зберегти собі більше повноважень. Зараз це яскраво демонструє нинішня влада. Ми вважаємо, що країні потрібна справжня децентралізація і саме місцеві громади мають стати основою майбутнього відродження України. В першу чергу необхідно значно посилити фінансову базу роботи органів місцевого самоврядування, ми маємо для цього відповідні конкретні пропозиції. Чекати, що Київ проведе реформи – не варто. Громадам потрібно самостійно формувати владу на місцевих виборах і починати відроджувати Україну", – додав лідер партії "Відродження".

"Ми плануємо висунути більше 10 тисяч кандидатів в депутати різних рівнів, кандидатів в мери міст та сільських голів. І протягом вересня сформуємо та представимо громадам регіональні команди відповідальних та небайдужих людей. Для цього вже сьогодні в більшості регіонів ми застосовуємо абсолютно новий підхід до відбору кадрів та проводимонародний праймеріз. Кандидатів в депутати рекомендують безпосередньо люди, а не партії", – зазначив голова Політичної Ради партії "Відродження" Віталій Хомутиннік.

Під час з'їзду також були затверджені основні програмні засади партії "Відродження" на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Нагадаємо, що в Україні стартує місцева виборча кампанія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація