Парубій не дозволить Макеєнку розібрати барикади на Майдані

Парубій не дозволить Макеєнку розібрати барикади на Майдані

Парубій не здасть барикади Макеєнку

До барикад люди кладуть квіти та читають молитви, оплакуючи тих, хто положив своє життя за майбутнє України.

Комендант Майдану Андрій Парубій заявив, що не дозволить розібрати барикади на Майдані.

Про це він заявив в ефірі під час випуску ТСН.Тиждень, відповідаючи на питання ведучої Алли Мазур, чи готовий Майдан до розбирання барикад, про яке у неділю, 23 лютого, заявив голова КМДА Володимир Макеєнко.

"Про барикади Майдану не може йти мови, тому що на тих барикадах ікони хлопців самооборони, майданівців, які загинули на тих барикадах, захищаючи Майдан", - заявив комендант Майдану

Парубій зауважив, що він щойно з Майдану і там зібралися десятки тисяч людей: "Вони кладуть квіти до тих барикад, вони читають молитви, вони оплакують тих, хто положив своє життя за майбутнє України".

Парубій не дозволить розібрати барикади

Парубій не дозволить розібрати барикади

"Макеєнко, коли говорить, він має на увазі ті барикади, які понабудовувала влада - оті бетонні плити, якими вони забудували весь Київ. Я думаю, що про наші барикади мова взагалі не може йти. Ніякий Макеєнко, ніякий політик чи діяч зараз цього рішення не прийме. А якщо прийме, я можу сказати, що як комендант Майдану, цього не дозволю", - запевнив Парубій.

Як повідомив раніше Макеєнко, він збирається роздати чиновникам бруківку з Грушевського, аби ті пам'ятали, кому вони служать та знали справжнє значення Конституції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація