Пашинського у Раді вдарили дверима, коли він відповідав на запитання про плівки Портнова

Пашинського у Раді вдарили дверима, коли він відповідав на запитання про плівки Портнова

Пашинського у Раді вдарили дверима, коли він відповідав на запитання про плівки Портнова

Нардеп стверджує, що сам не чув плівок колишнього посадовця.

Народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський заперечує, що мав з Геннадієм Корбаном телефонні розмови, які виклав до Мережі колишній заступник адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов.

Зокрема Портнов публікував записи, на яких нібито Пашинський з Корбаном розмовляють про те, що "оточення президента нічого не вміє, навіть красти".

"Перестаньте займатись фейками… У мене було сто розмов з Корбаном, а такої розмови не було. Перший раз чую про таку розмову", - запевнив Пашинський кореспондента ТСН.

Нардеп не одразу пригадав, хто такий Портнов. І коли замислився, пригадуючи колишнього посадовця, сталася прикра випадковість – його вдарили дверима, що відкривались.

Пашинський розповів, що думає про компромати Портнова

Пашинський розповів, що думає про компромати Портнова

Зазначимо, що розмови нібито між Корбаном та Пашинським Портнов опублікував на початку року, а напередодні почав публікувати записи з нібито перехресного допиту нардепа та постраждалого, якому парламентар поцілив у ногу.

Сьогодні, 17 січня, Портнов опублікував другу порцію нового компромату. Адвокатська контора колишнього держслужбовця надає послуги постраждалому В'ячеславу Хімікусу. Сергій Пашинський також просить у генпрокурора Юрія Луценка оприлюднити відео допиту, який відбувся у прокуратурі разом із потерпілим. Зокрема, він наполягає на оприлюдненні фрагменту допиту, який дає відповідь на питання, чи змінював Пашинський свої покази протягом слідства.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року Сергій Пашинський із дружиною в темну частину доби мало не врізався в авто, яке зламалося на дорозі. Двоє чоловіків у цей момент намагалися відтягнути машину з проїжджої частини. Почалася словесна перепалка, яка закінчилася тим, що Пашинський погрожував пістолетом одному з чоловіків, який у відповідь розбив об голову депутата пляшку слабоалкогольного напою. Пашинський вистрелив кривдникові в ногу, однак стріляв з метою самооборони чи першим дістав пістолет заради залякування і погроз – наразі невідомо. Свідчення учасників конфлікту щодо цього різняться.

Раніше Пашинського допитували у прокуратурі, яка взяла на себе слідство. Розслідування справи триватиме до березня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація