Патріоти України стають у Харкові партизанами через агресивних проросійських сепаратистів

Патріоти України стають у Харкові партизанами через агресивних проросійських сепаратистів

У Харкові активізувались патріоти України

Активісти кажуть, що сьогодні Харків - дуже важливе місто для єдності України.

У Харкові активізувалися місцеві патріоти, які влаштували автопробіг під українськими стягами і розмалювали жовто-блакитними кольорами місто.

Як повідомляється у сюжеті ТСН.19:30, виявляти громадянську позицію доводиться таємно, щоб не спровокувати агресії провокаторів.

Так, на свій автопробіг кількадесят автомобілів з'їжджаються без розпізнавальних знаків. Лише тут водії дістають із багажників прапори України. Така поведінка учасників харківського Автомайдану зумовлена обставинами, в яких живе обласний центр після кількох нападів на активістів.

При цьому, за словами автомайданівців, люди привітніше ставляться до них. Таку поведінку вони пояснюють тим, що всі вже втомились від подій на Сході України.

Нових сил для проукраїнських акцій у Харкові додали 50 активістів київського Автомайдану, який не боявся їздити до резиденції колишнього президента Януковича попри всі заборони і небезпеки. У Харкові кияни планують залишатись до перемоги, тому що саме тут, кажуть, вирішується доля країни. На даний час вони спільно з харків'янами заснували антикризовий інформаційний центр. 

У Харкові активізувались патріотичні активісти

У Харкові активізувались патріотичні активісти

Також в Харкові діє й інша група, яка розмальовує місто в національні кольори. Вони виходять на вулиці о четвертій ранку, розбиваються на групи і ділять місто на сектори. Активісти бояться також натрапити на проросійських активістів. Правоохоронці ж до такого мистецтва ставляться із розумінням.

Напередодні депутати Харківської міської ради ухвалили рішення, яким підтримали єдність України.

Григорій Жигалов, Сергій Алєксєєв, ТСН, 1+1. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація