Перемовник від Росії Гризлов приїхав на зустріч до Кучми

ТСН зустріла кортеж російського політика біля офісу другого президента.

Перемовник від Росії щодо урегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов приїхав до Києва на зустріч із представником України на переговорах Леонідом Кучмою. Саме біля офісу Кучми кореспонденти ТСН побачили кортеж російського політика.

Кортеж складається з кількох машин з дипломатичними номерами і супроводжується правоохоронцями. Представники поліції повідомили, що вони супроводжують делегацію, однак хто саме у автівках, не розповідають.

Після введення санкцій щодо закриття неба для Росії, рейсів з РФ в Україну не спостерігалось. Так само давно з  візитами до української столиці не приїжджали російські чиновники.

Президент РФ Володимир Путін призначив екс-міністра МВС Бориса Гризлова переговорником у Мінську наприкінці минулого року. У Порошенка запевнили, що кого б не виставила Росія на переговорах, позиція України не зміниться. Щоправда, експерти цього оптимізму не поділяють - вони бачать у призначенні Гризлова перехід до прямого контролю російською стороною окупованої частини Донбасу.

Раніше представник України на переговорах Роман Безсмертний заявив про старт нового етапу у досягненні домовленостей – так званого "Мінську-3".

Повʼязані теми:

Наступна публікація