Перші слова Надії Савченко на волі в Україні. Ексклюзивне відео виступу

Перші слова Надії Савченко на волі в Україні. Ексклюзивне відео виступу

Фото: Reuters

Українка подякувала людям.

Надія Савченко подякувала всім за підтримку.

"Я два роки сиділа в камері-одиночці. Я відвикла від людей, тому вибачте, якщо буду дуже різкою.

Перше, що я хочу вам сказати, - це те, що я на волі. Я хочу попросити вибачення у всіх матерів, чиї діти не повернулися з АТО, а я ще досі жива. Я хочу вибачення попросити у тих матерів, діти яких сидять в неволі, а я - на волі. Я хочу вам сказати: так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя ще раз на полі бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була на волі. Всі герої України не повинні помирати. Дуже вигідно, коли герої мертві. Погано, коли вони живі, всім погано. Але ми будемо жити!

Герої будуть у Верховній Раді України. Вони будуть у Верховній Раді на заздрість російській Думі. І вони будуть на славу Україні, на подяку українському народу. У нас буде Верховна Рада складатися з тих людей, які того гідні. Ми будемо жити в Україні так, як гідно жити повинна людина. Я не знаю, як це зробити. Я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Але я вам скажу, що я готова померти кожної секунди за те, щоб це було. І це буде!

Дуже вам дякую, всім людям, за те, що ви боролися за мене і за кожного - повірте, чи я перша, чи хто б не був першим - ви боролися за кожного, хто буде на волі. Якби люди не говорили, то політики мовчали б вічно. Тому дякую всім людям, дякую вам усім!

Хочу сказати дякую тим, хто бажав мені добра, тому що завдяки вам я вижила. Хочу сказати дякую тим, хто бажав мені зла, тому що на зло вам я вижила. І хочу сказати дякую тим, хто був байдужий, – дякую за те, що не заважали. Дякую всім!".

Савченко одразу вибачилась за свою "різкість"

Савченко одразу вибачилась за свою "різкість"

Перші слова Савченко в Україні

Перші слова Савченко в Україні

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну - Савченко

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну  - Савченко

Натовп у аеропорту не давав Савченко простору

Натовп у аеропорту не давав Савченко простору

Повʼязані теми:

Наступна публікація