Петренко назвав головне досягнення Мін'юсту за останній рік

Петренко назвав головне досягнення Мін'юсту за останній рік

Фото: Право на владу

Міністр юстиції готовий до звіту перед парламентом.

Міністр юстиції Павло Петренко відзвітував перед парламентськими комітетами і розповів про досягнення своєї команди за останній рік, і в майбутній вівторок він готовий звітувати перед Верховною Радою. Про це він заявив в ефірі ТСН.Тижня.

"Я б хотів зробити більше, але я знаю точно, що ті зміни, які зробило Міністерство юстиції, стосуються дуже великої кількості людей, з нами комунікує 20 мільйонів українців", - сказав міністр.

Петренко каже, що завдяки зусиллям Мін'юсту було подолано корупцію при реєстрації бізнесу і нерухомості.

"Ми знищили реєстраційну службу, відкрили реєстри, 2 мільйони підприємців скористалися онлайн-сервісами і не платили хабарі. Це багато чи мало? Я хотів би, щоб це розповсюдилось на 40 мільйонів українців, але 2 мільйони вже відчули ті зміни, яких раніше не було", - сказав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України звітуватиме перед Верховною Радою 16 лютого. 

Як відомо, рішення про звіт уряду Яценюка було схвалене на зустрічі глави держави Петра Порошенка з лідерами парламентських фракцій. На цьому наполягала пропрезидентська політична сила в Раді - Блок Петра Порошенка. Лідер цієї фракції Юрій Луценко заявив, що таку ініціативу підтримують представники інших партій у парламенті. А лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк навіть зажадав відставки діючого Кабміну.

Міністр юстиції підтримує ініцаітиву позбавлення сепаратистів громадянства

Міністр юстиції підтримує ініцаітиву позбавлення сепаратистів громадянства

Повʼязані теми:

Наступна публікація