Під Адміністрацією президента - сутички, палають шини і привезли шибеницю

Серед активістів - колишні автомайданівці.

У ці хвилини біля Адміністрації президента відбуваються сутички правоохоронців із  молодиками, які вимагають, аби до них вийшов Петро Порошенко.

На вулиці кілька сотень правоохоронців. Активісти запалили шини посеред вулиці - їх намагалися загасити - через це чимало людей і сама вулиця вкрита білим порошком.

Також на одному з автомобілів привезли шибеницю.

"АвтоМайдани України знову разом! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог! Досить терпіти сепаратистів при владі, занадто багато помилок було зроблено за останній час!", - ідеться на сторінці Автомайдану у Facebook.

Проте на сторінці першопочаткового Автомайдану говориться, що вони до акції не причетні.

 

УВАГА! Офіційна заява! ГО "ВО "Автомайдан" не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги ї...

Опубліковано АвтоМайдан - AutoMaidan 8 квітня 2016 р.

"Сьогодні, відповідно до запланованих масових заходів, столичні правоохоронці та військовослужбовці забезпечували охорону громадського порядку поблизу Адміністрації президента України. Приблизно о 13-й годині активісти почали палити автомобільні шини, при цьому заважали їх загасити. На місці працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Відомості про цей факт внесені до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень УП. Після проведення дослідчої перевірки цій події буде надана правова оцінка. Правоохоронці та військовослужбовці продовжують нести службу із забезпечення правопорядку", - ідеться в повідомленні столичної поліції.

 

Зараз під АП сутички. Автомайданівці підпалили шини. Вимагаю люстрації силовиків, прокурорів...

Опубліковано Irina Lisovaya 8 квітня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація