Під час передвиборчого мітингу Трампа затримали молодика, який хотів його вбити

Під час передвиборчого мітингу Трампа затримали молодика, який хотів його вбити

Фото: Reuters

На мітингу Трампа він спробував вихопити у співробітника охорони пістолет з незакритої кобури.

Молодик, затриманий 18 червня на передвиборчому мітингу Дональда Трампа в Лас-Вегасі при спробі заволодіти пістолетом співробітника секретної служби, зізнався, що мав намір застрелити лідера президентської гонки від Республіканської партії.

19-річний Майкл Стівен Сендфорд приїхав до Каліфорнії з Нью-Джерсі з метою вбити Трампа. У затриманого були виявлені видані в Британії водійські права. Він повідомив поліції, що проживав в США протягом півтора року.

З показань Сендфорда стало відомо, що він планував вчинити замах на Трампа протягом року. Він розповів, що ніколи до цього не стріляв, але по приїзді в Лас-Вегас 17 червня пройшов короткий курс навчання стрілецької справи.

На мітингу Трампа він спробував вихопити у співробітника охорони пістолет з незакритої кобури - за словами Сендфорда, цей спосіб заволодіти зброєю здався йому найпростішим. У судових матеріалах йдеться, що Сендфорд усвідомлював, що у нього буде можливість зробити тільки один або два постріли, після чого його застрелить охорона.

Сендфорду пред'явлені звинувачення в скоєнні насильницьких дій на території, яка спеціально охороняється

Мільярдер Дональд Трамп забезпечив собі висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії.

Йому вдалося заручитися підтримкою 1238 виборців — це на один голос більше, ніж потрібно для гарантованого висунення. Партійний з'їзд відбудеться з 18 по 21 липня в Клівленді (штат Огайо).

Індійські прихильники Трампа об’їдалися тортом в день народження свого кандидата

Індійські прихильники Трампа об’їдалися тортом в день народження свого кандидата

Повʼязані теми:

Наступна публікація