Під Єнакієвим з'явилися близько 800 найманців, а до Горлівки бойовики стягують підкріплення

Під Єнакієвим з'явилися близько 800 найманців, а до Горлівки бойовики стягують підкріплення

Бойовики стягують нові сили на Донбас / Фото: Spiegel Online

Ситуація на Донбасі напружується.

Сили супротивника перекинули до Горлівки на Донеччину дві мобільні групи,а під Єнакієвим зафіксували дві групи бойовиків по 350-400 найманців. Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

В район Вуглегірська прибула партія бронетехніки і декілька підрозділів "піхоти" бойовиків. Зокрема, у них зафіксували мінімум одну РТГ на БМП-2, ще 20 одиниць техніки, перекинули на передову лінію.

Значна кількість бойовиків з'явилася під Єнакієвим.

"Південніше і східніше Єнакієвого зафіксовані дві групи по 350-400 бойовиків, до 12 одиниць броньованої техніки у кожній, при відповідному оснащенні вантажним транспортом і вогневими засобами (міномети, станкові гранатомети і т.д.)", - написав Тимчук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

 
публикация Дмитрия Тымчука.

До того ж, в районі Оленівки та Докучаєвська частина бандформувань відійшла на північ, частина змінила позиції. Артилерійська група противника, зосереджена в районі Докучаєвська, продовжує обстріли українських військ, перешкоджаючи їх просуванню до смуги Степне - Новомихайлівка.

Як повідомлялося раніше, бойовики із самого ранку прицільним вогнем "Градів" накривають Дебальцеве та Авдіївку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація