Після години нарад допит Януковича таки перенесли

Після години нарад допит Януковича таки перенесли

Фото: УНІАН

Святошинський та Ростовський суди дійшли згоди.

Допит екс-президента України Віктора Януковича перенесли на 13 годину понеділка, 28 листопада. Про це домовились Святошинський суд Києва та Ростовський обласний суд після 20-хвилинної перерви.

Ростовський суд попросив колег з суду Святошинського ліквідувати ті проблеми, які завадили провести допит сьогодні, а саме - недоправлення обвинувачуваних у справі до судової зали.

Сам Янукович також звернувся до українських суддів з проханням розібратись з "радикалами", які сьогодні блокували Лук'янівське СІЗО та погрожували не пустити авто з обвинувачуваними беркутівцями до суду.

Як відомо, адвокати підозрюваних у справі, у якій мають допитати екс-президента, поскаржились, що їхніх підзахисних не привезли до суду. Святошинський суд зважив на те, що без присутності обвинувачуваних проводити засідання не можна та попросив у Ростовського суду перерву на півтори години, аби доправити обвинувачуваних беркутівців до суду. Зі свого боку обласний суд Ростова попросив перенести засідання на 28 листопада, на 13 годину, або ж на 2 грудня – на 14 годину за московським часом.

Обвинуваченими у цьому провадженні є п'ятеро колишніх бійців київського батальйону "Беркут" - їх обвинувачують у розстрілі майданівців.

Повʼязані теми:

Наступна публікація