Плотницький після замаху повернувся на роботу в темних окулярах

Плотницький після замаху повернувся на роботу в темних окулярах

Фото: скриншот з відео

Він подякував усім, хто висловив йому підтримку після замаху, а також лікарям, які займалися його лікуванням.

У п'ятницю, 19 серпня, ватажок угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький вперше після замаху вийшов на роботу та з'явився перед камерами, взявши участь у нараді "уряду" і в "міжнародному круглому столі" в Луганську.

На так зване "засідання" Плотницький прийшов в темних окулярах. Він подякував усім, хто висловив йому підтримку після замаху, а також лікарям, які займалися його лікуванням.

За даними місцевих сепаратистські ЗМІ, "у круглому столі брали участь "чиновники" з луганської та донецької "республік", член Ради Федерації Росії Андрій Соболєв, а також "міжнародні громадські діячі з Фінляндії, Австрії та Італії, політологи і журналісти".

Повідомляється, що однією з тем обговорення за так званим "круглим столом" стала взаємодія з "ДНР", а також невизнаними Південною Осетією та Абхазією. Також Плотницький повідомив про нові "реформи".

Нагадаємо, уранці 6 серпня прогримів вибух в окупованому Луганську. Спочатку в лікарні, куди терміново госпіталізували Плотницького, запевняли, що отримані поранення не становлять загроз життю бойовика. Проте пізніше з'ясувалося, що глава терористичної "ЛНР" перебуває у важкому стані і йому роблять операцію.

На сепаратистських сайтах з'явилася інформація, що замах на Плотницького скоїла українська диверсійна група, проте в АП спростували це обвинувачення. Своєю чергою заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука назвав чотири ймовірні причини замаху на ватажка бойовиків "ЛНР".

Повʼязані теми:

Наступна публікація