Польські військові зберуться на нараду через перевірку бойової готовності РФ

Польські військові зберуться на нараду через перевірку бойової готовності РФ

Раптова перевірка бойової готовності російської армії та військові навчання проводяться в трьох військових округах.

У зв'язку з повідомленням щодо перевірки бойової готовності російської армії за наказом міністра оборони Польщі Антоні Мацєревича терміново викликано начальників: Оперативного командування збройних сил, Служби військової контррозвідки і Служби військової розвідки.

Про це пише "Польське радіо".

За повідомленнями прес-секретаря Міноборони Бартломєя Місєвича, польський аташе в Москві отримав запрошення від Міністерства оборони РФ на зустріч з цього питання.

Нагадаймо, раптова перевірка бойової готовності російської армії та військові навчання проводяться в трьох військових округах: на кордоні з країнами Балтії та України, в районі від Уралу до центрального Сибіру та у військових округах на окупованій Росією території Криму.

Росія раптово почала перевіряти свої війська на кордоні із Україною

Росія раптово почала перевіряти свої війська на кордоні із Україною

Нагадаємо, раніше польське видання Gazeta Wyborcza писало, що Росія готується до великої війни з Україною. За даними ЗМІ, до кордону з Україною Росія нещодавно підтягнула ракети класу "Іскандер", які здатні вражати цілі на відстані до 500 кілометрів. Крім рубежів поблизу Харкова та Донбасу РФ збільшила присутність своїх військ і біля кордонів із Білоруссю, звідки ближче до Києва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація