Порошенко хоче, щоб його людина була прем'єр-міністром - Геращенко

Порошенко хоче, щоб його людина була прем'єр-міністром - Геращенко

Фото: Право на владу

Народний депутат вважає, що у Гройсмана немає "чарівної палички" для змін в країні.

Президент України Петро Порошенко хоче, щоб його людина була прем'єр-міністром, тому захиталося крісло під головою Кабміну Арсенієм Яценюком, вважає нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Його (президента) дії в останні 1,5 року були спрямовані на те, щоб "збити" команду "Народного фронту" і Арсенія Яценюка", - сказав Геращенко в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Нардеп заявив, що Яценюк не тримається за своє крісло і підтримує кандидатуру міністра фінансів Наталії Яресько.

"Арсеній Яценюк не тримається за своє крісло. Він готовий піти, але просить, щоб запропонували програму розвитку країни. Яценюк сказав, що його повністю влаштовує кандидатура міністра фінансів Наталія Яресько", - сказав Геращенко.

За його словами, "Народний фронт" готовий підтримати кандидатуру Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра, якщо його підтримають інші партії, що входили в проєвропейську коаліцію. При цьому Геращенко вважає, що у Гройсмана немає "чарівної палички", яка змінить ситуацію в країні.

"Якщо б у Володимира Гройсмана була "чарівна паличка", з якою він міг би змінити ситуацію у краще, я б проголосував за нього ще рік тому. Але, боюся, у нього немає такої "чарівної палички", - зазначив Антон Геращенко.

Гройсман не має «чарівної палички», аби виправити ситуацію в країні – Геращенко

Гройсман не має «чарівної палички», аби виправити ситуацію в країні – Геращенко

Як повідомлялося, в четвер фракція БПП запропонувала кандидатуру спікера парламенту Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Політик заявив, що презентуватиме свою програму діяльності Кабміну в п'ятницю.

Нагадаємо, останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народні обранці. Після цього низка депутатів парламенту поскаржилися, що система "Рада" не спрацювала правильно під час голосування.

Міністр фінансів Наталя Яресько також висунула свою кандидатуру на посаду глави Кабміну. Вона заявила, що має намір зібрати уряд технократів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація