Порошенко на Житомирщині нагородив силовиків та оглянув військову техніку

Один із військових посмртно отримав звання Героя України. 

Сьогодні, 27 травня, президент України Петро Порошенко взяв участь у зборах сержантського і старшинського складу ЗСУ на військовому полігоні у Житомирщині.

Під час свого виступу глава держави подякував військовим за професіоналізм, патріотизм, відданість військовій справі, зразкову службу та сумлінне виконання покладених обов'язків.

Він нагородив силовиків медалями  "За мужність" ІІІ ступеня, "За військову службу Україні" та ще  "За бездоганну службу" ІІІ ступеня та доручив підвищити зарплату сержантам.

"Я пишаюся тим, що багато сержантів удостоєні високих державних нагород. За виняткову мужність, героїзм і незламність духу, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України", - сказав Порошенко.

Також він вшанував пам'ять воїнів, які полягли у боях, захищаючи Україну. Звання Герой України був посмертно удостоєний молодший сержант Ігор Зінич.

На військовому полігоні президент інспектував навчання та оглянув сучасну техніку.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко особисто зателефонував бійцям, які знищили ворожу БМП під Новотроїцьким, що поблизу окупованого Докучаєвська Донецької області. Глава держави подякував військовим із 41 мотопіхотного батальйону за виконану роботу і відзначив чудове почуття гумору.

Повʼязані теми:

Наступна публікація