Порошенко оголосив конкурс на посаду очільника Одеської ОДА

Порошенко оголосив конкурс на посаду очільника Одеської ОДА

Фото: Reuters

Президент також затвердив умови проведння конкурсу.

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на вакантну посаду голови Одеської обласної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження було розміщено на сайті глави держави.

"Відповідно до частини другої статті 23 закону України "Про державну службу", оголосити конкурс на зайняття вакантної посади голови Одеської ОДА та затвердити умови проведення конкурсу на зайняття цієї посади", - йдеться у документі.

Як зазначається, розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.

До того ж було оприлюднено умови проведення конкурсу на зайняття посади, якими передбачаються посадові обов'язки голови ОДА, умови оплати праці, інформація про строковість призначення на посаду, а також перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їхнього подання.

Зокрема, документи приймаються до 18-ї години 15 грудня 2016 року, а сам конкурс буде проводитися о 10-й годині 20 грудня у Києві на вулиці Прорізна, 15.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Одеської обласної державної адміністрації from tsnua

Нагадаємо, 7 листопада, Саакашвілі оголосив про свою відставку. Він наголосив, що президент України Петро Порошенко не дотримується своїх обіцянок, а Адміністрація президента просуває на місця голів районних адміністрацій старих корупціонерів.  11 листопада він зібрав у Києві прес-конференцію і оголосив про створення своєї партії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація