Порошенко подарував квіти Кубіву, а той віддав їх новій голові Нацбанку

Порошенко подарував квіти Кубіву, а той віддав їх новій голові Нацбанку

Президент подякував Кубіву за роботу. / Фото: Protiproud

Валерія Гонтарєва не зробила жодного прогнозу щодо власних перших кроків на посаді голови НБУ.

У Києві квітами та оплесками проводжали колишніх чиновників та зустрічали нових, йдеться у сюжеті ТСН.19.30. 

Міністра закордонних справ України представив особисто президент. Петро Порошенко подякував за відмінну роботу Андрію Дещиці, який виконував обов'язки міністра останні три місяці, і подарував йому букет червоних троянд. 

Такий самий букет отримав новий міністр закордонних справ Павло Клімкін. Про таку посадову ротацію стало відомо відразу після інавгурації президента, задовго до скандального інциденту під посольством Росії. 

Порошенко наголосив, що Андрій Дещиця не йде з дипломатичної орбіти і вже готується до чергового закордонного відрядження. Зміни в керівництві МЗС президент закріпив міцними рукостисканнями з обома чиновниками одночасно. 

Нову керівницю представили сьогодні і в Нацбанку. Щоправда, під час церемонії представлення квіти першим отримав чоловік: Степан Кубів залишив Нацбанк героєм, одержавши подяку від президента. Але свої квіти Кубів віддав новій голові установи Валерії Гонтарєвій. 

Жодного прогнозу щодо власних перших кроків на посаді голови НБУ Гонтарєва не зробила і на запитання журналістів не відповідала. Після обміну люб'язностями колишній та нинішній голови Нацбанку разом із президентом  швидко пішли.

Нагадаємо, нардепи дали згоду на три ключові призначення, а потім співали Дещиці "ла-ла-ла".

Квітами та оплесками проводжали сьогодні старих та зустрічали нових чиновників

Квітами та оплесками проводжали сьогодні старих та зустрічали нових чиновників

Повʼязані теми:

Наступна публікація