Порошенко представив нового керівника Харківської ОДА

Світлична позбулася префіксу "в.о." і стала повноправним очільником області.

Глава держави Петро Порошенко під час робочої поїздки на Харківщину оголосив про призначення главою ХОДА Юлії Світличної. Текст указу розмістила на офіційному сайті президентська прес-служба.

Порошенко представив Світличну активу Харківської області. "Був дуже жорсткий і конкурентний конкурс і його виграла Юлія Олександрівна Світлична", - наголосив президент. Він привітав її букетом квітів під оплески залу. "Я дуже радий, що у нас в колективі глав областей, державних адміністрацій, якими я пишаюся, з'явилася фантастична жінка-професіонал. Позитив цього призначення, що поява пані Юлії у великій політиці знаменує прихід нового покоління, яке виросло і повністю сформувалося під час незалежності", - сказав український лідер.

Нового керівника області президент запевнив у повній і беззастережній підтримці. Також Порошенко взяв участь у відкритті пам'ятної дошки, присвяченої бійцям спеціального підрозділу Національної гвардії України "Ягуар", які 8 квітня 2014 року звільнили будівлю Харківської ОДА від сепаратистів. На цій події також були присутні міністр оборони Степан Полторак і керівник НГУ Юрій Аллеров. Високопосадовці на чолі з главою держави зустрілися з з бійцями 8-го полку оперативного призначення Західного територіального командування Нацгвардії "Ягуар" (Вінниця), які брали участь в очищенні будівлі ХОДА від проросійських бандитів. Порошенкові передали прапор, збережений в адміністрації у драматичні дні квітня 2014 року. Глава держави подякував усім, хто не допустив створення в регіоні терористичної організації "Харківська народна республіка".

У нацагенстві з питань держслужби визначилися з кандидатами на посаду очільників Харківщини та Житомирщини

У нацагенстві з питань держслужби визначилися з кандидатами на посаду очільників Харківщини та Житомирщини

Повʼязані теми:

Наступна публікація